Kempele

You are here: Salit.fi  > Kempele
Kuntosalit Kempele – katso kaikki kuntosalit. Näytä salien tiedot kootusti ja löydä paikkakunnan alueelta sinulle paras sali.

 • Item thumbnail

  Kuntomo

  Kuntomo on liikunta- ja hyvinvointikeskus Kempeleen kauppakeskus Zeppelinissä. Meiltä löydät kuntosali, hieronta, fysioterapia ja valmennuspalvelut.

 • Item thumbnail

  Kempele Gym

  Hyvinvointia ja iloa liikunnasta! Kempele Gym tarjoaa kaikille liikunnanharrastajille mahdollisuudet mielekkääseen liikkumiseen ja avaimet onnistumiseen! Laitteistomme koostuu huolella valituista kuntosalilaitteista, taljoista sekä vapaista painoista. Kempele Gym tarjoaa jokaiselle jotakin, olitpa sitten aloittelija, peruskuntoilija tai ammattiurheilija. Salilta löytyy voimanostolava kyykkyräkkeineen sekä riittävästi rautaa riskimmällekin treenarille.

 • Item thumbnail

  Vocatum Kempele

  Vocatum Oy on Kempeleessä ja Oulun Kynsilehdossa toimiva kuntosali. Salillamme on helppo harjoitella asiantuntevan ja palvelualttiin henkilökunnan avustuksella. Jäsenillämme on henkilökohtainen elektroninen avain, joka ohjaa ja kontrolloi suorituksiasi. Vocatum Kempele on Vocatumin ensimmäinen toimipiste, jossa voit harjoitella huippulaadukkailla laitteilla rauhallisessa ja rennossa ympäristössä.