Kaarina

You are here: Salit.fi  > Kaarina
Kuntosalit Kaarina – katso kaikki kuntosalit. Näytä salien tiedot kootusti ja löydä paikkakunnan alueelta sinulle paras sali.

  • Item thumbnail

    SunSport

    SunSport kanta-asiakkaana voit harjoitella kuntosalillamme vuoden jokaisena päivänä aamuviidestä iltayhteentoista asti. Treeniisi saat vauhtia musiikin avulla – voit joko tuoda omat lempimusiikkisi tai kuunnella suosikkikanavaasi radiosta. Kuntosalillamme on parisenkymmentä laitepistettä, se on mukava sekoitus perinteistä – ja toiminnallista salia. Suurin osa laitteistamme on Matrixin painopakkalaitteita, jotka ovat ajanmukaisia, helppokäyttöisiä ja turvallisia. Jokaisessa Matrixin laitteessa on […]

  • Item thumbnail

    Kilosport Kaarina

    Tervetuloa Kilosportin kuntosaliin, joka on kooltaan noin 500m2. Salissa kaikille kävijöille niin ensikertalaisille, naisille, miehille kuin kokeneemmillekin salikävijöille helpot ja turvalliset laitteet. Iso vapaapainoalue ja uutena HUR paineilmalaitteet, joita on miellyttävä käyttää voimatasosta riippumatta. Sopii mainiosti myös kuntoutukseen. Saunalliset pukuhuonetilat naisille ja miehille. UUSILLE ASIAKKAILLE TUTUSTUMISKÄYNTI ILMAINEN.